Pagina se încarcă... vă rugăm așteptați!Afișarea paginii întârzie? Clic aici
 
Pagina de start a forumului razvan.bocu.ro / forum.bocu.ro razvan.bocu.ro / forum.bocu.ro
IT si diverse
 
 AcasăAcasă   LinkuriLinkuri   FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   AlbumAlbum   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   SudokuSudoku    Mesaje privateMesaje private   Hartă Site(pseudo)Hartă Site(pseudo)    AutentificareAutentificare 

FAQ
Probleme de autentificare și înregistrare
De ce nu mă pot autentifica?
De ce trebuie să mă înregistrez?
De ce sunt scos afară din forum automat?
Cum fac să nu îmi apară numele de utilizator pe listele de utilizatori conectați?
Mi-am pierdut parola!
Sunt înregistrat dar nu mă pot autentifica!
M-am înregistrat cu ceva timp în urmă dar nu mă mai pot autentifica?!

Preferințe și setări
Cum îmi schimb setările?
Orele nu sunt corecte!
Am schimbat zona de fus orar și ora tot este greșita!
Limba mea nu este în listă!
Cum pot afișa o imagine sub numele meu de utilizator?
Cum îmi schimb rangul?
De ce când folosesc legătura de email al unui utilizator îmi cere să mă autentific?

Probleme de scriere/publicare a mesajelor
Cum deschid un subiect în forum?
Cum pot modifica sau șterge un mesaj?
Cum pot să îmi adaug semnatura la mesaj?
Cum pot crea un sondaj?
Cum modific sau șterg un sondaj?
De ce nu pot să accesez un forum?
De ce nu pot vota în sondaje?

Formatări și tipuri de mesaje
Ce este codul BB?
Pot folosi HTML?
Ce sunt Zâmbetele?
Pot publica imagini?
Ce sunt anunțurile?
Ce sunt subiectele importante?
Ce sunt subiectele blocate?

Niveluri de utilizatori și grupuri
Cine sunt administratorii?
Cine sunt moderatorii?
Ce sunt grupurile de utilizatori?
Cum pot să fac parte dintr-un grup de utilizatori?
Cum pot deveni moderatorul unui grup de utilizatori?

Mesaje private
Nu pot trimite mesaje private!
Tot primesc mesaje private nedorite!
Am primit spam-uri sau mesaje abuzive de la cineva din forum!

Întrebări despre phpBB 2
Cine a scris acest program?
De ce nu este facilitatea X disponibilă?
Cu cine iau legatura pentru probleme legate de abuzuri și/sau juridice legate de acest program?

Atașamente
Cum adaug un atașament?
Cum adaug un atașament după trimiterea mesajului?
Cum șterg un atașament?
Cum actualizez un comentariu?
De ce atașamentul meu nu este vizibil în mesaj?
De ce nu pot adăuga atașamente?
Am permisiunile necesare, de ce nu pot adăuga atașamente?
De ce nu pot șterge atașamente?
De ce nu pot vizualiza/descărca atașamente?
Pe cine să contactez în legătură cu atașamente ilegale sau posibil ilegale?

 

Probleme de autentificare și înregistrare
De ce nu mă pot autentifica?
V-ați înregistrat? Serios vorbind, trebuie să vă înregistrați pentru a vă autentifica. Ați fost exclus de pe site (un mesaj vă apare pentru a vă indica acest lucru) ? Dacă da, ar trebui să contactați adminstratorul site-ului sau forumului pentru a afla motivul. Dacă sunteți înregistrat și nu sunteți exclus și tot nu vă puteți autentifica, atunci verificați foarte bine numele de utilizator și parola. De obicei, aceasta este problema. Dacă nici aceasta nu este soluția, luați legătura cu administratorul forumului pentru că forumul ar putea fi incorect configurat.
Sus
De ce trebuie să mă înregistrez?
S-ar putea să nu fie nevoie, depinde de adminstratorul forumului dacă e nevoie să vă înregistrați sau nu. Oricum, înregistrarea vă va oferi acces la opțiuni care nu sunt disponibile utilizatorilor anonimi cum ar fi imagini asociate, mesaje private, trimiterea de email-uri altor utilizatori, înscrierea în grupuri etc. Durează doar câteva momente să vă înregistrați , așa că vă recomandăm să vă înregistrați.
Sus
De ce sunt scos afară din forum automat?
Dacă nu activați opțiunea Autentifică-mă automat la fiecare vizită, atunci când vă autentificați veți fi autentificat doar pentru o perioadă prestabilită. Această măsură previne ca cineva să se folosească de contul dumneavoastră. Pentru a rămâne autentificat, bifați această opțiune la autentificare, dar acest lucru nu este recomandat dacă accesați forumul de la un calculator utilizat de mai multe persoane, cum ar fi de la o bibliotecă, cafenea internet, facultate etc
Sus
Cum fac să nu îmi apară numele de utilizator pe listele de utilizatori conectați?
În profilul dumneavoastră veți găsi o opțiune Ascundeți indicatorul de conectare, și dacă veți seta această opțiune pe Da veți fi vizibil doar pentru administratori și pentru dumneavoastră. Veți fi numărat ca utilizator ascuns.
Sus
Mi-am pierdut parola!
Nu intrați în panică! Parola dumneavoastră nu poate fi refăcută, dar poate fi resetată. Pentru a realiza acest lucru, mergeți la pagina de autentificare și folosiți legătura Mi-am uitat parola, urmați instrucțiunile și ar trebui să puteți să vă autentificați în scurt timp.
Sus
Sunt înregistrat dar nu mă pot autentifica!
Mai intâi verificați dacă ați introdus numele de utilizator și parola corect. Dacă sunt corecte, atunci fie, dacă este activată opțiunea COPPA și ați dat bifat Sunt de acord cu aceste condiții și declar că am sub 13 ani la înregistrare, va trebui să urmați instrucțiunile primite, fie contul dumneavoastră trebuie să fie activat. Unele forumuri obligă ca toți utilizatori noi să își activeze conturile , fie către dumneavoastră personal, fie de către administrator înainte de a vă puteți autentifica. Când v-ați înregistrat ați fi aflat dacă este necesară activarea. Dacă ați primit un email atunci urmați instrucțiunile. Dacă nu, sunteți sigur că ați specificat corect adresa de mail ? Unul din motivele pentru care activarea este folosită este pentru a preveni abuzul de către utilizatori pirat anonimi. Daca sunteți sigur că adresa de mail folosită este corectă atunci încercați să contactați administratorul.
Sus
M-am înregistrat cu ceva timp în urmă dar nu mă mai pot autentifica?!
Cele mai probabile motive sunt: ați folosit un nume de utilizator inexistent sau o parolă greșită (verificați-vă email-ul pe care l-ați primit când v-ați înregistrat) sau administratorul a șters contul dumneavoastră dintr-un motiv sau altul. Dacă motivul este al doilea, atunci poate nu ați scris nici un mesaj ? Se obișnuiește ca forumurile să excludă periodic utilizatorii care nu au scris nimic pentru a reduce mărimea bazei de date. Încercați să vă înregistrați din nou și să vă implicați în discuții.
Sus

Preferințe și setări
Cum îmi schimb setările?
Toate setările dumneavoastră (dacă sunteți înregistrat) sunt stocate în baza de date. Pentru a le schimba folosiți legătura Profil (în general afișată în partea superioară a paginilor dar nu întotdeauna). Acest lucru vă va permite să vă schimbați toate setările.
Sus
Orele nu sunt corecte!
Orele sunt aproape sigur corecte, dar ceea ce dumneavoastră s-ar putea să vedeți că toate orele afișate sunt într-o zonă cu fus orar diferit față de cea în care sunteți. Dacă este așa, ar trebui să vă schimbați setarea din profil pentru zona de fus orar în care sunteți, cum ar fi București, Londra, Paris, etc. Vă rugăm, să observați că schimbarea zonei de fus orar, ca majoritatea setărilor, poate fi făcută doar de utilizatorii înregistrați. Deci dacă nu sunteți înregistrat, acesta este un moment bun să o faceți, dacă îmi permiteți jocul de cuvinte!
Sus
Am schimbat zona de fus orar și ora tot este greșita!
Dacă sunteți sigur că ați setat zona de fus orar corect și ora înca este diferită, cel mai probabil răspuns este ora de vară. Programul nu a fost gândit să se plieze după schimbările făcute între ora standard și cea de vară așa că în timpul lunilor de vară ora poate fi diferită cu 60 de minute față de cea locală reală.
Sus
Limba mea nu este în listă!
Cele mai probabile motive sunt fie că administratorul nu a instalat limba dumneavoastră sau că cineva nu a tradus înca acest program în limba dumneavoastră. Încercați să îl întrebați pe administrator dacă poate instala limba de care aveți nevoie și dacă nu există, atunci sunteți liber să creați o nouă traducere. Mai multe informații pot si gasite pe site-ul grupului phpBB. Urmăriți legătura din partea inferioară paginilor)
Sus
Cum pot afișa o imagine sub numele meu de utilizator?
Pot fi două imagini sub numele de utilizator când vizualizați mesajele. Prima este o imagine asociata cu rangul dumneavoastră, în general acestea luând forma de stele sau blocuri indicând câte mesaje ați scris sau statutul dumneavoastră pe forumuri. Sub aceasta ar putea fi o imagine mai mare cunoscută sub numele de avatar (imagine asociată). Aceasta este, în general, unică sau personală fiecărui utilizator. Administratorul decide dacă să activeze imaginile asociate și au posibilitatea de a alege modalitatea prin care imaginile asociate pot fi folosite. Dacă nu puteți folosi imaginile asociate, atunci aceasta este decizia administratorului și ar trebui să-l întrebați pe acesta despre motivele care au dus la această decizie (suntem siguri că vor fi întemeiate!)
Sus
Cum îmi schimb rangul?
În general nu puteți schimba direct rangurile (rangul apare direct sub numele dumneavoastră de utilizator, în mesaje și în profilul dumneavoastră, depinde de stilul folosit). Majoritatea forumurilor folosesc rangurile pentru a indica numărul de mesaje pe care le-ați scris și pentru a identifica anumiți utilizatori, cum ar fi moderatorii și administratorii. Vă rugăm, să nu abuzați de forum scriind mesaje inutile doar pentru a vă crește rangul, pentru că probabil veți descoperi ca moderatorul sau administratorul vă va scădea pur și simplu numărul de mesaje scrise.
Sus
De ce când folosesc legătura de email al unui utilizator îmi cere să mă autentific?
Doar utilizatorii înregistrați pot trimite mesaje altor utilizatori prin formularul încorporat de mail (dacă administratorul permite acest lucru). Acest lucru se întamplă pentru a preveni folosirea malițioasa a sistemului de mesagerie de către utilizatorii anonimi.
Sus

Probleme de scriere/publicare a mesajelor
Cum deschid un subiect în forum?
Simplu. Apasați pe butonul specific, fie din forum, fie pe ecranul cu subiecte. Este posibil să fie nevoie să vă înregistrați înainte de a scrie un mesaj. Facilitățile care vă sunt disponibile sunt trecute în partea de jos a ecranului (de genul Puteți crea un subiect nou în acest forum )
Sus
Cum pot modifica sau șterge un mesaj?
În afara cazului în care sunteți administratorul forumului sau moderatorul, puteți modifica sau șterge doar mesajele dumneavoastră. Puteți modifica un mesaj (uneori doar pentru o scurta perioadă după publicare) apăsând butonul modifică pentru mesajul respectiv. Veți observa o mică secțiune de text sub mesaj când reveniți la subiect. Aceasta arată de cate ori l-ați modificat. Aceasta va apărea doar dacă nimeni nu v-a răspuns. De asemenea, nu va apărea dacă moderatorii sau administratorii modifică mesajul (aceștia ar trebui să lase un mesaj în care să spună ce au modificat și de ce). Observați că utilizatorii normali nu pot modifica un mesaj odată ce cineva a răspuns.
Sus
Cum pot să îmi adaug semnatura la mesaj?
Pentru a adauga o semnatură trebuie întâi să vă creați una, lucru pe care îl puteți face accesandu-vă profilul. Odată ce semnătura este creată, puteți să bifați opțiunea Adaugă semnatura de pe formularul de publicare pentru a vă adăuga semnătura. Puteți, de asemenea, să vă adăugați direct semnătura la toate mesajele bifând opțiunea corespunzatoare din profil (puteți să preveniți adăugarea semnăturii unor anumite mesaje dacă ștergeți bifa respectivă din formularul de publicare)
Sus
Cum pot crea un sondaj?
Este ușor să creați un sondaj. Când creați un subiect nou (sau modificați primul mesaj al unui subiect, dacă aveți permisiunea), ar trebui să vedeți o secțiune Adaugă un chestionar sub zona principală de publicare (dacă nu vedeți acest lucru probabil că nu aveți privilegiile de acces necesare pentru a crea sondaje). Ar trebui să introduceți un titlu pentru chestionar și cel puțin două opțiuni (pentru a alege o opțiune scrieți întrebarea sondajului și apăsați pe butonul Adaugă o opțiune). Puteți să schimbați și valabilitatea sondajului, unde perioada 0 înseamnă un sondaj perpetuu. Va exista și o limita a numărului de opțiuni pe care îl puteți folosi, specificată de către administrator.
Sus
Cum modific sau șterg un sondaj?
Ca și în cazul mesajelor, sondajele pot fi modificate doar de autor, de moderator sau de un administrator. Pentru a modifica un sondaj efectuați un click pe primul mesaj din cadrul subiectului (acesta este întotdeauna asociat cu sondajul). Dacă nimeni nu a votat, atunci poate fi șters sau modificat, însă dacă cineva a votat deja, doar moderatorul sau administratorul poate modifica sau șterge sondajul. Acest lucru previne sabotarea sondajelor sau schimbarea inoportună a opțiunilor.
Sus
De ce nu pot să accesez un forum?
Unele forumuri pot fi limitate pentru anumiți utilizatori sau grupuri. Pentru a vedea, citi, publica, etc. este nevoie probabil de autorizație specială pe care o pot acorda doar moderatorul forumului și administratorul. Ar trebui să luați legatura cu ei.
Sus
De ce nu pot vota în sondaje?
Doar utilizatorii înregistrați pot vota în sondaje (pentru a preveni falsificarea rezultatelor). Daca v-ați înregistrat și tot nu puteți vota atunci probabil că nu aveți drepturile de acces necesare.
Sus

Formatări și tipuri de mesaje
Ce este codul BB?
Codul BB este o implementare specială a HTML-ului. Posibilitatea de a folosi codul BB este dată de decizia administratorului (puteți dezactiva acest cod de la mesaj la mesaj din formularul de publicare). Codul BB este similar ca stil cu HTML-ul, balizele (tag-urile) sunt închise în paranteze pătrate [ și ] mai degrabă decât < și > și oferă un control mai bun asupra a ce și cum se afișează. Pentru mai multe informații despre codul BB, consultați ghidul care poate fi accesat de pe pagina de publicare.
Sus
Pot folosi HTML?
Acest lucru depinde de administrator, care are control complet. Dacă vă este permis să îl folosiți, probabil că veți descoperi că doar câteva balize funcționează. Aceasta este o masură de securitate pentru a preîntampina abuzurile care ar duce la distrugerea așezării în pagină sau ar cauza alte probleme. Daca HTML este activat, îl puteți dezactiva de la mesaj la mesaj din formularul de publicare.
Sus
Ce sunt Zâmbetele?
Zâmbetele sau iconițele emotive sunt imagini mici care pot fi folosite pentru a exprima anumite sentimente folosind un cod scurt. Spre exemplu :) înseamnă vesel , :( înseamnă trist. Lista completă poate fi vazută în formularul de publicare. Încercați totuși să nu îi folosiți prea mult pentru că pot face un mesaj ilizibil și un moderator se poate hotărî să îi scoată din mesaj sau să șteargă mesajul cu totul.
Sus
Pot publica imagini?
Imaginile pot fi afișate în mesajele dumneavoastră. Cu toate acestea, nu există nici o posibilitate în acest forum pentru încarcarea imaginilor direct în forum. De aceea, trebuie să scrieți o legatură către o imagine stocată pe un server accesibil publicului, cum ar fi http://un.server.oarecare.ro/imaginea-mea.gif. Nu puteți să faceți legatura cu imagini de pe calculatorul dumneavoastră (doar dacă este un server), nici cu imagini stocate în spatele unui mecanism de autentificare, cum ar fi casuțele de mail, site-uri protejate cu parolă, etc. Pentru a afișa imaginea, folosiți fie baliza codului BB [img] sau cod HTML (dacă este permis).
Sus
Ce sunt anunțurile?
Anunțurile deseori conțin informații importante și ar trebui să le citiți cât de repede puteți. Anunțurile apar în partea de sus a fiecărei pagini în forumul de care aparțin. Dacă puteți sau nu posta un anunț depinde de permisiunile necesare, care sunt stabilite de administrator.
Sus
Ce sunt subiectele importante?
Subiectele importante apar sub anunțuri în forum și doar pe prima pagină. Deseori sunt destul de importante și ar trebui să le citiți dacă puteți. Ca și cu anunțurile, administratorul alege ce permisiuni sunt necessre pentru pentru a le publica.
Sus
Ce sunt subiectele blocate?
Subiectele sunt blocate fie de către moderator, fie de către administrator. Nu puteți răspunde unui subiect blocat și orice chestionar conținut este închis automat. Subiectele pot fi închise din mai multe motive.
Sus

Niveluri de utilizatori și grupuri
Cine sunt administratorii?
Administratorii sunt cei care au cel mai mare nivel de control asupra întregului forum. Acești utilizatori controlează toate detaliile forumurilor, încluzând permisiunile de acces, excluderea utilizatorilor, crearea grupurilor și a moderatorilor, etc. De asemenea, au capacitatea de a modera toate formurile.
Sus
Cine sunt moderatorii?
Moderatorii sunt persoane (sau grupuri de persoane) a căror menire este să aibă grijă de forumuri în mod constant. Au permisiunea de a modifica sau șterge mesajele și de a bloca, debloca, muta, șterge și împărți subiectele de discuție în forumurile pe care le moderează. În mod general, moderatorii există pentru a avea grijă ca utilizatorii să nu scrie "pe lângă subiect" și să nu scrie materiale abuzive sau ofensatoare.
Sus
Ce sunt grupurile de utilizatori?
Grupurile de utilizatori sunt o modalitate de grupare a utilizatorilor. Fiecare utilizator poate aparține mai multor grupuri (acest lucru diferă de majoritatea celorlalte programe) și fiecare grup are drepturi de acces individuale. Acest lucru ușurează munca administratorilor dacă doresc ca mai mulți utilizatori să modereze un forum sau să le ofere acces într-un forum privat.
Sus
Cum pot să fac parte dintr-un grup de utilizatori?
Pentru a intra într-un grup folosiți legatura de Grupuri de utilizatori din partea de sus a paginii (acest lucru poate fi diferit de la pagină la pagină). Nu toate grupurile sunt deschise, unele sunt închise și altele pot fi chiar ascunse. Dacă grupul o permite, puteți să cereți să fiți înscris apăsând butonul respectiv. Moderatorul va trebui să vă aprobe cererea. Este posibil să vă întrebe care sunt motivele pentru care vă doriți să intrați în grup. Vă rugăm să nu hărțuiți un moderator de grup dacă vă respinge cererea pentru că are motive întemeiate.
Sus
Cum pot deveni moderatorul unui grup de utilizatori?
Grupurile de utilizatori sunt create de către administrator și în acel moment este numit un moderator. Dacă doriți să creați un grup de utilizatori atunci primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să luați legatura cu administratorul.
Sus

Mesaje private
Nu pot trimite mesaje private!
Există trei posibile motive: nu sunteți înregistrat și/sau autentificat, administratorul nu a activat mesajele private pentru toți utilizatorii sau administratorul a restricționat pentru dumneavoastră folosirea mesajelor private. În ultimul caz ar trebui să îl intrebați ce motive a avut.
Sus
Tot primesc mesaje private nedorite!
În viitor vom adauga o listă de persoane ale căror mesaje să fie ignorate. Deocamdată dacă primiți în continuare aceste mesaje anunțați administratorul, pentru că el are posibilitatea de a opri un utilizator să trimită mesaje private.
Sus
Am primit spam-uri sau mesaje abuzive de la cineva din forum!
Ne pare rău să auzim acest lucru. Formularul pentru trimiterea unui mesaj include măsuri de siguranță pentru a observa care utilizatori trimit astfel de mesaje. Ar trebui să trimiteți administratorului o copie completă a mesajului primit, inclusiv antetul (acestea oferă detalii despre utilizatorul care a trimis mesajul). Astfel, el poate acționa.
Sus

Întrebări despre phpBB 2
Cine a scris acest program?
Acest program (în forma nemodificată) este produs, lansat și aflat sub copyright-ul grupului phpBB. Este disponibil sub Licența Generală Publică GNU și poate fi distribuit liber; folosiți legătura către grup mai multe detalii.
Sus
De ce nu este facilitatea X disponibilă?
Acest program a fost scris și licențiat de către grupul phpBB. În cazul în care considerați că o facilitate trebuie să fie adaugată, vă rugăm să vizitați site-ul phpBB.com și să vedeți ce are de spus grupul phpBB. Vă rugăm să nu publicați cereri de facilități pe forumurile de la phpbb.com, pentru că grupul phpBB folosește sourceforge pentru a delega sarcinile legate de noile facilități. Vă rugăm să treceți prin aceste forumuri și să vedeți, dacă există, care este poziția noastră legată de o facilitate și să urmați procedura explicată acolo.
Sus
Cu cine iau legatura pentru probleme legate de abuzuri și/sau juridice legate de acest program?
Ar trebui să luați legatura cu administratorul forumului. Dacă nu puteți să faceți acest lucru, ar trebui să încercați cu unul din moderatorii de forumuri și să îi intrebați cu cine ați putea lua legatura. Dacă tot nu primiți răspuns, ar trebui să luați legătura cu posesorul domeniului dumneavoastră (efectuați o interogare whois) sau, dacă acesta este pe un domeniu gratuit (yahoo, free.fr, etc.), conducerea sau departamentul pentru abuzuri. Grupul phpBB nu are absolut nici un fel de control și nu poate fi tras la răspundere pentru cum, unde sau de către cine este folosit acest program. Este inutil să luați legatura cu grupul phpBB pentru orice fel de probleme juridice care nu sunt legate direct de pagina phpbb.com sau de program în sine. Dacă trimiteți un mesaj către grupul phpBB despre orice folosire a unui terț a acestui program, nu așteptați un răspuns pentru că nu veți primi.
Sus

Atașamente
Cum adaug un atașament?
Puteți adăuga atașamente când trimiteți un nou mesaj. Trebuie să vedeți formularul Adaugă atașament lângă câmpurile originale. Când apăsați butonul Browse..., caseta de dialog standard Open pentru computer se va deschide. Căutați fișierul pe care voiți să îl atașați, selectați-l și apoi apăsați OK, acest proces poate depinde de calculatorul dumneavoastră. Dacă alegeți să adăugați un comentariu în câmpul Comentariu fișier , acesta va fi folosit ca link la fișierul atașat. Dacă nu ați adăugat un comentariu, numele fișierului va fi folosit ca link la atașament. Dacă administratorul a aprobat, veți putea adăuga mai multe atașamente prin aceiași procedură până când atingeți numărul maxim de atașamente.

Administratorul setează o limită de mărime a fișierelor, extensii aprobate și alte lucruri pentru atașamente. Atenție! Este responsabilitatea dumneavoastră ca atașamentele să fie în concordanță cu regulile forumului și că pot fi șterse fără avertisment.

Proprietarul forumului, webmasterul, administratorul sau moderatorul nu pot fi luați responsabili pentru orice pierdere de dată.
Sus
Cum adaug un atașament după trimiterea mesajului?
Pentru a adăuga un atașament după trimiterea mesajului trebuie să editați mesajul și să urmați indicațiile. Noile fișiere atașate vor fi adăugate când apăsați butonul Trimite.
Sus
Cum șterg un atașament?
Pentru a șterge atașamente trebuie să vă editați mesajul și să apăsați Șterge atașament lângă atașamentul pe care doriți să îl ștergeți din Fișiere atașate. Atașamentul va fi șters când apăsați butonul Trimite.
Sus
Cum actualizez un comentariu?
Pentru a actualiza un comentariu trebuie să editați mesajul dumneavoastră și textul din câmpul Comentariu fișier apoi apăsați pe butonul Actualizează comentariu lângă comentariul pe care doriți să îl actualizați în câmpul Fișiere atașate. Comentariul va fi actualizat când apăsați Trimite.
Sus
De ce atașamentul meu nu este vizibil în mesaj?
Cel mai probabil fișierul sau extensia nu mai este aprobată în acest forum sau un moderator sau administratorul a șters atașamentul, acesta nefiind în conformitate cu regulamentul forumului.
Sus
De ce nu pot adăuga atașamente?
Pe unele forumuri adăugarea atașamentelor poate fi limitată unor utilizatori sau grupuri de utilizatori. Pentru a adăuga atașamente poate fi nevoie de o autorizație specială, numai un moderator sau administratorul poate oferi acest fel de acces.
Sus
Am permisiunile necesare, de ce nu pot adăuga atașamente?
Administratorul setează o limită de mărime pentru fișiere; setează extensiile permise și alte lucruri pentru atașamente pe forum. Un moderator sau administratorul poate a alterat permisiunile, sau a întrerupt atașamentele într-un anumit forum. Trebuie să primiți o explicație în mesajul de eroare când încercați să adăugați un atașament, puteți contacta oricum un moderator sau administratorul.
Sus
De ce nu pot șterge atașamente?
Pe unele forumuri, ștergerea atașamentelor poate fi limitată unor utilizatori sau grupuri de utilizator. Pentru a șterge atașamente poate fi nevoie de o autorizație specială, numai un moderator sau administratorul poate oferi acest fel de acces.
Sus
De ce nu pot vizualiza/descărca atașamente?
Pe unele forumuri, vizualizarea sau descărcarea unor atașamentele poate fi limitată unor utilizatori sau grupuri de utilizatori. Pentru a vizualiza/descărca atașamente poate fi nevoie de o autorizație specială, numai un moderator sau administratorul poate oferi acest fel de acces.
Sus
Pe cine să contactez în legătură cu atașamente ilegale sau posibil ilegale?
Puteți contacta administratorul forumului. Dacă nu puteți afla cine este administratorul, puteți contacta mai întâi un moderator și să îl întrebați pe cine trebuie să contactați. Dacă tot nu primiți răspuns, puteți contacta proprietarul domeniului (printr-o căutare whois) sau dacă este un serviciu gratuit (ex. as.ro, 3x.ro), contactați serviciul de abuzuri. Grupul phpBB nu are nici un control și nu poate în nici un fel să fie considerat responsabil peste cum, unde, sau de către cine forumul este folosit. Nu are nici un rost să contactați grupul phpBB în relație cu orice legalitate, probleme indirect în raport cu situl phpbb.com sau software-ul însuși.
Sus

Ora este GMT + 2 ore

Mergi direct la:  
Securitate forum

116001 Atacuri blocate

Powered by BOCU.ro © 2001, 2005 phpBB Group
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community / Razvan Bocu <<< razvan@bocu.ro >>>

Uptime server: 80 zile, 23 ore, 29 minute | Încărcare medie: 0.97, 0.61, 0.44

Server uptime(last month)