Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
razvan Site Admin
Data înscrierii: 16/Mar/2007 Mesaje: 1244 Cuvinte scrise: 74,092 Sexul:
Locație: Brasov / Cork (Irlanda)
|
Trimis: Vin Apr 20, 2012 4:35 pm Titlul subiectului: Cursul 6 |
|
|
Cursul sase continua prezentarea notiunilor legate de Adobe Flash. Cursul .ppt este inclus intr-o arhiva .zip, impreuna cu exemplele care ilustreaza notiunile introduse. Arhiva poate fi descarcata de aici. |
|
Sus |
|
|
razvan Site Admin
|
Trimis: Joi Mai 03, 2012 6:26 pm Titlul subiectului: Cursul 7 |
|
|
Cursul sapte continua prezentarea notiunilor legate de Adobe Flash. Cursul .ppt este inclus intr-o arhiva .zip, impreuna cu exemplele care ilustreaza notiunile introduse. Exemplele pot fi vizualizate, de exemplu, folosind browser-ul Mozilla Firefox. Astfel, se selecteaza File ==> Open File, apoi se da clic pe fisierul .swf dorit. |
|
Sus |
|
|
razvan Site Admin
|
Trimis: Dum Mai 13, 2012 6:21 pm Titlul subiectului: Cursul 8 |
|
|
Dupa cum am promis, acest curs prezinta modul in care pot fi create paginile web, in mod automat, cu ajutorul produsului Dreamweaver MX. |
|
Sus |
|
|
razvan Site Admin
|
Trimis: Sâm Mai 19, 2012 9:34 am Titlul subiectului: Corel Draw |
|
|
Cursurile 9 si 10 contin o introducere in lumea produsului Corel Draw. Pentru cursul de luni, 21 mai 2012, va rog sa studiati documentul de la pagina 1 pana la pagina 16. Cursul se poate descarca de aici. |
|
Sus |
|
|
razvan Site Admin
|
Trimis: Dum Mai 27, 2012 3:48 pm Titlul subiectului: Corel Draw - partea a doua |
|
|
Pentru cursul penultimei saptamani de scoala, va rog sa parcurgeti cea de-a doua parte a tutorialului pe care vi l-am propus saptamana trecuta (de la pagina 16 pana la sfarsit). |
|
Sus |
|
|
razvan Site Admin
|
Trimis: Dum Iun 03, 2012 10:39 pm Titlul subiectului: Materie pentru examen |
|
|
Pentru a va pregati in vederea sustinerii examenului scris, trebuie sa va uitati peste cursurile pe care vi le-am predat si pe care le gasiti aici, pe forum. Subiectele pe care le veti primi vor fi inspirate, exclusiv, de continutul acestor cursuri. Este posibil ca examenul sa fie structurat conform unui model "mixt": pentru subiectele foarte scurte, punctuale, vor fi propuse cateva intrebari de tip grila. Pentru subiectele ceva mai lungi, este posibil sa fie propus un subiect standard, pe care il veti trata pe larg, frumos, cu detalii. Repet, este suficient daca sunteti familiari cu materia care este continuta in cursurile predate si care pot fi descarcate de aici, de pe forum. |
|
Sus |
|
|
Larisa Novice
Vârsta: 32 Data înscrierii: 07/Mar/2012 Mesaje: 1 Cuvinte scrise: 104 Sexul:
|
Trimis: Mie Iun 13, 2012 9:09 pm Titlul subiectului: (Fără titlu) |
|
|
Buna ziua,
Ne scuzati de deranj dar, ne uitam peste cursuri si ne intrebam cum o sa fie examenul la ELS? Ni se pare foarte greu sa retinem atatea informatii in legatura cu programele respective. Este foarte diferit sa lucrezi in programul propriu-zis si apoi sa reproduci pe foaie meniuri si operatii. Am gasit in cursuri si unele elemente de programare pe care noi nu le stim si nu le-am facut. Pana la urma cum va fi subiectul si, daca se poate sa ne dati si noua un model de subiect pentru ca ni se pare mult de invatat si foarte greu.
O zi frumoasa! |
|
Sus |
|
|
razvan Site Admin
|
Trimis: Mie Iun 20, 2012 11:24 am Titlul subiectului: Rezultate Examen |
|
|
In documentul .pdf atasat se gasesc rezultatele obtinute la ELS. Vacanta placuta! |
|
Sus |
|
|
razvan Site Admin
|
Trimis: Vin Oct 14, 2022 10:09 pm Titlul subiectului: (Fără titlu) |
|
|
TAG_14102022 |