Statistici |
Avem 28056 utilizatori înregistrați Cel mai nou utilizator înregistrat este: pysong
Utilizatorii noștri au scris un număr de 78941 articole în 76439 subiecte de discuție |
|
Anunț: |
Trimis: hoplae @ Mar Ian 10, 2023 4:43 am |
Browserul Google Chrome are o funcție de căutare a tonurilor de apel. Căutați un ton de apel în browserul Chrome și veți putea asculta o mostră a tonului de apel. Cu toate acestea, ar trebui să evitați descărcarea unui ton de apel care conține limbaj explicit, deoarece unele site-uri percep redevențe pentru aceste tonuri. Utilizarea Magazinului Google Play vă permite să filtrați căutarea pentru a afișa numai tonuri de apel care au o evaluare de 4,5 stele.
O altă opțiune este să descărcați un ton de apel direct de pe un site web. Cele mai multe dintre aceste site-uri vă permit să căutați un ton de apel și apoi să îl descărcați pe computer. Unele dintre aceste site-uri au chiar și o funcție de e-mail, care vă va permite să primiți tonul de apel prin e-mail.
|
Comentarii: 1 :: Vezi comentarii (Adaugă comentariu) |
|
Bine ați venit! Vizitator |
Acum este: Sâm Feb 04, 2023 11:39 am
Ora este GMT + 2 ore
|