Pagina se încarcă... vă rugăm așteptați!



Afișarea paginii întârzie? Clic aici
 
Pagina de start a forumului razvan.bocu.ro / forum.bocu.ro razvan.bocu.ro / forum.bocu.ro
IT si diverse
 
 AcasăAcasă   LinkuriLinkuri   FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   AlbumAlbum   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   SudokuSudoku    Mesaje privateMesaje private   Hartă Site(pseudo)Hartă Site(pseudo)    AutentificareAutentificare 

Regulament privind utilizarea corecta a forumului

 
Acest forum este închis, nu se pot scrie, crea, răspunde sau modifica subiecte   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului razvan.bocu.ro / forum.bocu.ro -> Regulament de utilizare a forumului
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
razvan
Site Admin
Site Admin



Data înscrierii: 16/Mar/2007
Mesaje: 1244
Cuvinte scrise: 74,092
Sexul: Masculin
Locație: Brasov / Cork (Irlanda)
ro.gif


MesajTrimis: Sâm Mar 24, 2007 8:36 am    Titlul subiectului: Regulament privind utilizarea corecta a forumului Răspunde cu citat (quote)

1. Forumul permire atasarea fisierelor la mesajele postate. Folositi aceasta facilitate fara a abuza, doar atunci cand atasarea unui fisier este strict necesara. Deoarece spatiul de stocare este limitat, marimea unui fisier atasat este limitata la 2 MB, iar numarul maxim permis de atasamente la un mesaj (post) este 5. De asemenea, nu atasati fisiere ilegale, cum ar fi fisiere mp3 fara licenta, kit-uri de instalare care nu sunt gratuite sau care nu pot fi distribuite liber etc. Orice fisier care incalca aceasta regula va fi sters.

2. Cautati cel mai potrivit forum si topic pentru mesajele voastre.

3. Atunci cand trimiteti un nou mesaj sau creati un nou topic, folositi functia de Cautare pentru a vedea daca subiectul nu a mai fost discutat.

4. Nu dati raspunsuri doar pentru a scrie ceva! Daca nu stiti sau nu aveti ce spune, lasati pe altii sa raspunda.

5. Scrieti doar mesaje care au legatura cu specificul sectiunii respective.

6. Mesajele trebuie sa fie scrise intr-un limbaj nederanjant pentru ceilalti utilizatori.


* nu folositi in mod excesiv imaginile emotive (emoticons icons);
* nu folositi texte cu fonturi colorate excesiv sau cu dimensiuni mari;
* nu includeti imagini de pe alte servere, este suficient sa puneti un link catre acele imagini;
* codul scris in mesaj nu trebuie sa depaseasca 1 pagina standard (pagina A4 cu 2000 de caractere, inclusiv spatiile dintre cuvinte);
* nu porniti discutii incendiare sau in contradictoriu pe subiecte privind gusturi sau obiceiuri;
* este complet interzis si inacceptabil orice atac la persoana; discutati ideea si nu persoana.

7. Imaginile personale (avatarurile) sunt permise, alegerea lor facandu-se prin accesarea linkului Profil.

8. Semnatura trebuie sa aiba o dimensiune rezonabila, maxim 4 randuri (sau 255 de caractere). Poate contine imagini de mici dimensiuni.

9. Nu trimiteti mesaje cu continut personal sau mesaje nesolicitate (spam) membrilor forumului. Mesageria privata, ca mijloc de comunicare in cadrul forumului, trebuie folosita doar la cererea uneia dintre partile aflate in discutie. Abuzul, in aceasta privinta, poate duce la desfiintarea contului.

10. Nu va promovati propriul site sau alte site-uri la care sunteti afiliat, nu acesta este scopul acestui forum si, prin urmare, mesajele cu scop publicitar vadit vor fi sterse. Sigur, un link, un exemplu sau un scurt citat nu vor fi considerate abateri de la regulament.

11. Moderatorii forumului sunt singurii in masura sa rezolve cererile utilizatorilor. Daca regulile de mai sus sunt incalcate voit si in mod repetat, acelui utilizator i se poate sterge mesajul sau chiar contul.

12. Nu uitati, ca utilizator al forumului razvan.bocu.ro / forum.bocu.ro ati fost de acord cu urmatoarele prevederi:

"Intotdeauna administratorii si moderatorii acestui forum vor incerca sa indeparteze sau sa modifice orice material deranjant cat mai repede posibil; este imposibil sa parcurga fiecare mesaj in parte. Din acest motiv trebuie sa stiti ca toate mesajele exprima punctul de vedere si opiniile autorilor si nu ale administratorilor, moderatorilor sau a webmaster-ului (exceptie facand mesajele scrise chiar de catre ei) si de aceea ei nu pot fi facuti responsabili.

Trebuie sa fiti de acord sa nu publicati mesaje cu continut abuziv, obscen, vulgar, calomnios, de ura, amenintator, sexual sau orice alt material ce poate viola legile aflate in vigoare. Daca publicati astfel de materiale puteti fi imediat si pentru totdeauna indepartat din forum (si firma care va ofera accesul la Internet va fi anuntata). Adresele IP ale tuturor mesajelor trimise sunt stocate pentru a fi de ajutor in rezolvarea unor astfel de incalcari ale regulilor. Trebuie sa fiti de acord ca webmaster-ul, administratorul si moderatorii acestui forum au dreptul de a sterge, modifica sau inchide orice subiect, oricand cred ei ca acest lucru se impune. Ca utilizator, trebuie sa fiti de acord ca orice informatie introdusa de dumneavoastra sa fie stocata in baza de date. Aceste informatii nu vor fi aratate unei terte persoane fara consimtamantul webmaster-ului, administratorului si moderatorilor care nu pot fi facuti responsabili de atacurile de furt sau de vandalism care pot sa duca la compromiterea datelor.

Acest forum utilizeaza fisierele tip cookie pentru a stoca informatiile pe calculatorul dumneavoastra. Aceste fisiere cookie nu contin informatii despre alte aplicatii si ele sunt folosite doar pentru usurarea navigarii pe forum. Adresele de email sunt utilizate doar pentru confirmarea inregistrarii dumneavoastra ca utilizator, pentru setarea unei noi parole in caz ca ati uitat-o pe cea curenta sau poate fi utilizata de catre administratorii forumului pentru a transmite informatii strict necesare tuturor sau doar unei parti a utilizatorilor forumului."
Sus
razvan este deconectat Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Acest forum este închis, nu se pot scrie, crea, răspunde sau modifica subiecte   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului razvan.bocu.ro / forum.bocu.ro -> Regulament de utilizare a forumului Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

 
Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Nu puteți atașa fișiere în acest forum
Nu puteți descărca fișiere în acest forum
Referință subiect (Stil MLA)
"Regulament privind utilizarea corecta a forumului." Mesaj online. Sâm Mar 24, 2007 8:36 am. razvan.bocu.ro / forum.bocu.ro.
Joi Mar 28, 2024 6:14 pm. < http://forum.bocu.ro/viewtopic.php?t=19 >.




Securitate forum

95366 Atacuri blocate

Powered by BOCU.ro © 2001, 2005 phpBB Group
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community / Razvan Bocu <<< razvan@bocu.ro >>>

Uptime server: 37 zile, 19 ore, 10 minute | Încărcare medie: 0.79, 0.66, 0.56

Server uptime(last month)