Trimis: Sâm Sep 22, 2007 11:00 am Titlul subiectului: 22 septembrie - Ziua fara masini
Statele europene marcheaza, sambata, Ziua Mobilitatii. In peste 1.500 de orase, circulatia se desfasoara - pe cat posibil - fara masinile personale. Oamenii sunt incurajati, in acest fel, sa mearga pe jos, cu bicicleta sau cu mijloacele de transport in comun, mai putin poluante. Si in Romania au fost luate restrictii de circulatie. La Bucuresti se organizeaza o defilare pe biciclete, iar la munte, turistii care se afla sau trec prin Poiana Brasov nu vor putea circula cu masina intre orele 10:00 si 17:00.
Mai mult... _________________ forum.bocu.ro AIS (Automated Info System)
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum Nu puteți atașa fișiere în acest forum Nu puteți descărca fișiere în acest forum
Referință subiect (Stil MLA) "22 septembrie - Ziua fara masini." Mesaj online. Sâm Sep 22, 2007 11:00 am. razvan.bocu.ro / forum.bocu.ro. Joi Dec 05, 2024 2:18 am. < http://forum.bocu.ro/viewtopic.php?t=1707 >.