Trimis: Lun Aug 25, 2008 11:00 am Titlul subiectului: (FOTO/VIDEO) Sziget 2008 - cronica de fest
Sziget 2008... mai are rost sa povestesc ce se intampla acolo, cum pret de 6 zile insula Obudai devine un adevarat loc de pelerinaj pentru cunoscatori? Cred ca orice om, mai open minded cum se spune, stie ce se intampla acolo. Daca nu din experienta proprie cel putin din auzite de la prieteni. Un loc in care muzica blues, jazz, rock, electro, hip-hop, house, etc te binedispune, relaxeaza, intr-un cuvant distractie cat poti duce. Oferta festivalului, ca si in anii precedenti, este foarte bogata. De la teatru, muzica clasica, balet, tot felul de concursuri, care mai de care tranznite, pana la vizionari de filme, expozitii, ateliere de creatie si exemplele pot continua.
Mai mult... _________________ forum.bocu.ro AIS (Automated Info System)
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum Nu puteți atașa fișiere în acest forum Nu puteți descărca fișiere în acest forum
Referință subiect (Stil MLA) "(FOTO/VIDEO) Sziget 2008 - cronica de fest." Mesaj online. Lun Aug 25, 2008 11:00 am. razvan.bocu.ro / forum.bocu.ro. Lun Noi 04, 2024 8:17 pm. < http://forum.bocu.ro/viewtopic.php?t=18493 >.