Trimis: Sâm Dec 19, 2009 12:00 am Titlul subiectului: ANALIZA: Saab a ajuns la capat de drum - Putina istorie, mo
La inceputuri producea avioane si se mandreste si in prezent cu asta, dupa al Doilea Razboi Mondial a inceput productia de masini , iar perioada de glorie a fost in anii '80. Istoria Saab a fost plina de variatii, iar astazi a ajuns aproape de sfarsit cand General Motors a anuntat ca marca se va inchide, din cauza ca nu s-a gasit cumparator. Anii in care a fost neglijata de compania - mama si-au spus cuvantul, ciclul extrem de lent de schimbare a modelelor si gama extrem de saraca sunt cateva din motivele care au dus la declinul marcii scandinave. Intra in articol pentru a citi despre istoria unei marci care nu va mai fi.
Mai mult... _________________ forum.bocu.ro AIS (Automated Info System)
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum Nu puteți atașa fișiere în acest forum Nu puteți descărca fișiere în acest forum
Referință subiect (Stil MLA) "ANALIZA: Saab a ajuns la capat de drum - Putina istorie, mo." Mesaj online. Sâm Dec 19, 2009 12:00 am. razvan.bocu.ro / forum.bocu.ro. Joi Ian 16, 2025 8:26 am. < http://forum.bocu.ro/viewtopic.php?t=30278 >.