Trimis: Mie Sep 29, 2010 11:00 am Titlul subiectului: 80 de mii de sindicalisti din intreaga Europa, asteptati sa
Sindicalistii romani afiliati la Cartel Alfa participa, miercuri, la mitingul de la Bruxelles al sindicatelor europene, la care sunt asteptati peste 80.000 de participanti din Europa, proteste similare urmand sa aiba loc in mai multe orase de pe continent. Motto-ul mitingului este <em>"Nu austeritatii, prioritate pentru locuri de munca si crestere economica".</em>
Mai mult... _________________ forum.bocu.ro AIS (Automated Info System)
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum Nu puteți atașa fișiere în acest forum Nu puteți descărca fișiere în acest forum
Referință subiect (Stil MLA) "80 de mii de sindicalisti din intreaga Europa, asteptati sa." Mesaj online. Mie Sep 29, 2010 11:00 am. razvan.bocu.ro / forum.bocu.ro. Vin Noi 08, 2024 12:49 am. < http://forum.bocu.ro/viewtopic.php?t=40822 >.