Trimis: Mar Feb 08, 2011 6:00 pm Titlul subiectului: Jose Mourinho: Daca meciul cu Barcelona mai tinea 10 minute
Se afla in clasament la sapte puncte in spatele Barcelonei, dar ramane in continuare optimist in legatura cu sansele la titlu ale Realului. Jose Mourinho a vorbit, dupa mai mult timp, despre umilinta din El Clasico, tehnicianul recunoscand suprematia marilor rivali. "Am pierdut cu 5-0 si daca meciul ar fi mai avut 10 minute, cred ca am fi incasat pana la urma sase, sau chiar sapte goluri", a declarat Mourinho.
Mai mult... _________________ forum.bocu.ro AIS (Automated Info System)
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum Nu puteți atașa fișiere în acest forum Nu puteți descărca fișiere în acest forum
Referință subiect (Stil MLA) "Jose Mourinho: Daca meciul cu Barcelona mai tinea 10 minute." Mesaj online. Mar Feb 08, 2011 6:00 pm. razvan.bocu.ro / forum.bocu.ro. Vin Dec 13, 2024 8:53 am. < http://forum.bocu.ro/viewtopic.php?t=46790 >.