Trimis: Mie Sep 07, 2011 11:00 am Titlul subiectului: Amatorii din Luxemburg despre tricolori: Ca joc, Albania es
Luxemburg a bifat prima victorie din preliminariile pentru EURO 2012 impotriva Albaniei (2-1), disputa fiind una pe care s-a pariat enorm (suspecta de blat). Cu toate acestea, Luc Holtz (antrenorul Luxemburgului) a gasit timp pentru a-i critica pe tricolori: "Dupa parerea mea, in aceste calificari Albania a fost ca joc peste Romania".
Mai mult... _________________ forum.bocu.ro AIS (Automated Info System)
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum Nu puteți atașa fișiere în acest forum Nu puteți descărca fișiere în acest forum
Referință subiect (Stil MLA) "Amatorii din Luxemburg despre tricolori: Ca joc, Albania es." Mesaj online. Mie Sep 07, 2011 11:00 am. razvan.bocu.ro / forum.bocu.ro. Dum Noi 03, 2024 7:59 am. < http://forum.bocu.ro/viewtopic.php?t=56517 >.