Trimis: Mar Sep 20, 2011 11:00 am Titlul subiectului: Andy Murray: Se joaca prea mult intr-un sezon, ne pregatim
Nemultumiti de faptul ca sezonul competitional este prea incarcat, jucatorii de top din tenisul de camp masculin au precizat ca sunt pregatiti de intrarea in greva, informeaza The National. "Sa speram ca nu se va ajunge acolo (nr. la greva), trebuie sa existe intelegere. Vrem sa se renunte la unele turnee, jucam prea mult de-a lungul unui an", a precizat Andy Murray.
Mai mult... _________________ forum.bocu.ro AIS (Automated Info System)
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum Nu puteți atașa fișiere în acest forum Nu puteți descărca fișiere în acest forum
Referință subiect (Stil MLA) "Andy Murray: Se joaca prea mult intr-un sezon, ne pregatim." Mesaj online. Mar Sep 20, 2011 11:00 am. razvan.bocu.ro / forum.bocu.ro. Dum Noi 03, 2024 7:46 am. < http://forum.bocu.ro/viewtopic.php?t=57109 >.