Trimis: Dum Ian 15, 2012 12:00 pm Titlul subiectului: Impresii la cald, din Piata Universitatii
Piata Universitatii, inainte de confruntari si gaze lacrimogene.<strong> “</strong>Dumneavoastra sunteti domnul Orasanu?” mi se adreseaza direct o doamna de varsta mijlocie, in multime, prinzandu-ma de brat sa ma opreasca din drumul meu. Prima grija a doamnei vehemente : “Credeti ca toata chestia asta il misca catusi de putin pe….? “ doamna a folosit un alt cuvant, ceva cu un defect de vedere, insa eu voi termina intrebarea cu cuvantul “presedinte”. Eu mersesem in Piata Universitatii sa vad atmosfera si sa ascult ce spune lumea, insa o caciula neagra indesata pe ochi nu a fost suficienta in a ma mentine anonim, cum imi doream.
Mai mult... _________________ forum.bocu.ro AIS (Automated Info System)
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum Nu puteți atașa fișiere în acest forum Nu puteți descărca fișiere în acest forum
Referință subiect (Stil MLA) "Impresii la cald, din Piata Universitatii." Mesaj online. Dum Ian 15, 2012 12:00 pm. razvan.bocu.ro / forum.bocu.ro. Joi Dec 12, 2024 3:31 am. < http://forum.bocu.ro/viewtopic.php?t=62313 >.