Trimis: Mie Mar 07, 2012 12:00 pm Titlul subiectului: Arsene Wenger dupa 3-0 cu AC Milan: Am obosit, altfel am fi
Arsenal a fost aproape de a intoarce infrangerea umilitoare de la Milano (0-4), formatia din Premier League fiind la un singur gol distanta de prelungiri in confruntarea cu AC Milan (a castigat cu 3-0 pe "Emirates"). "Am incercat sa tinem cat mai mult mingea, iar acest lucru a facut sa obosim. Altfel, am fi putut sa mai marcam cel putin doua goluri. Sunt mandru de jucatorii mei", a declarat Arsene Wenger, tehnicianul "tunarilor".
Mai mult... _________________ forum.bocu.ro AIS (Automated Info System)
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum Nu puteți atașa fișiere în acest forum Nu puteți descărca fișiere în acest forum
Referință subiect (Stil MLA) "Arsene Wenger dupa 3-0 cu AC Milan: Am obosit, altfel am fi." Mesaj online. Mie Mar 07, 2012 12:00 pm. razvan.bocu.ro / forum.bocu.ro. Vin Dec 13, 2024 8:38 am. < http://forum.bocu.ro/viewtopic.php?t=64689 >.