Trimis: Joi Apr 12, 2012 5:00 pm Titlul subiectului: Andre Ward: Nu ma ascund de Bute, sunt dispus sa lupt cu el
Castigator al turneului Super Six, Andre Ward s-a aratat dezamagit de faptul ca Lucian Bute a ales sa joace cu Carl Froch in locul unei dispute cu el. "Bute si promotorul sau strigau si tipau ca eu ma ascund de ei, dar apoi ei se duc si fac o intelegere pentru doua lupte cu Froch. Nu inteleg asta. Nu m-am ascuns niciodata de el, am vrut doar sa pregatesc lupta cum trebuie", a precizat pugilistul american.
Mai mult... _________________ forum.bocu.ro AIS (Automated Info System)
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum Nu puteți atașa fișiere în acest forum Nu puteți descărca fișiere în acest forum
Referință subiect (Stil MLA) "Andre Ward: Nu ma ascund de Bute, sunt dispus sa lupt cu el." Mesaj online. Joi Apr 12, 2012 5:00 pm. razvan.bocu.ro / forum.bocu.ro. Joi Ian 16, 2025 7:48 am. < http://forum.bocu.ro/viewtopic.php?t=66329 >.