Trimis: Lun Iun 11, 2012 11:00 pm Titlul subiectului: Alegerile locale -un vot cu ochiul, burta si speranta
N-am avut niciodata ambitii de analist politic si e bine sa ramana asa. Cu toate astea, ca roman de peste granite pe care il intereseaza ce se mai intampla prin tara, ce pateste leul si cine ne mai conduce, am urmarit ieri cu sufletul la gura rezultatele alegerilor locale. Doua lucruri m-au frapat indeosebi: caderea masiva a PDL-ului si urcusul unui nou partid, facut practic de un om, la televizor. Rezultatele alegerilor mi-au confirmat, inca o data, ca oamenii nu gandesc in argumente, ca expertii. Oamenii gandesc visceral si in imagini. Cine stie sa le foloseasca abil, acela castiga.
Mai mult... _________________ forum.bocu.ro AIS (Automated Info System)
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum Nu puteți atașa fișiere în acest forum Nu puteți descărca fișiere în acest forum
Referință subiect (Stil MLA) "Alegerile locale -un vot cu ochiul, burta si speranta." Mesaj online. Lun Iun 11, 2012 11:00 pm. razvan.bocu.ro / forum.bocu.ro. Dum Noi 03, 2024 8:55 am. < http://forum.bocu.ro/viewtopic.php?t=68950 >.