Trimis: Mar Feb 05, 2013 12:00 am Titlul subiectului: Adevarata resetare a Consiliului Superior al Magistraturii
Unul din sloganurile cu care in 2010 am castigat un loc de membru CSM din partea tribunalelor a fost “<em><strong>sa mergem cu adunarile generale ale instantelor in Consiliu</strong></em>”. Pare un indemn cam excesiv si belicos si poate chiar e. Mai mult decat un slogan insa, afirmatia reprezenta pentru mine o profesiune de credinta. Veneam dupa o participare directa a mea in derularea si conceptualizarea revoltei generalizate a judecatorilor din 2009, eveniment ce s-a dovedit de o insemnatate uriasa in restabilirea unui echilibru real si just intre puterilor publice din Romania.
Mai mult... _________________ forum.bocu.ro AIS (Automated Info System)
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum Nu puteți atașa fișiere în acest forum Nu puteți descărca fișiere în acest forum
Referință subiect (Stil MLA) "Adevarata resetare a Consiliului Superior al Magistraturii." Mesaj online. Mar Feb 05, 2013 12:00 am. razvan.bocu.ro / forum.bocu.ro. Joi Ian 16, 2025 6:45 am. < http://forum.bocu.ro/viewtopic.php?t=74059 >.